Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Lekdetectie

Lekdetectie Leidschendam

Werkwijze Loodgieter Leidschendam

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Lekdetectie Leidschendam

Lekdetectie Leidschendam? Heb jij een onzichtbaar lek? Of heb jij last van vochtplekken op plafonds of muren? Wij kunnen goed begrijpen dat dit erg vervelend is, vooral omdat een lekkage in korte tijd veel schade aan kan richten in je woning.

In veel gevallen is een lekkage niet makkelijk op te lossen doordat het onduidelijk is waar de bron van de lekkage zich bevindt. Er zijn mensen die gelijk besluiten om muren en plafonds open te breken maar dit is helemaal niet nodig.

Een lekdetectie kan nauwkeurig bepalen waar het lek zit zodat er maar een klein gedeelte van de muur of plafond opengemaakt hoeft te worden. Dit kan je veel tijd en geld besparen. Loodgieter Leidschendam heeft veel ervaring met het uitvoeren van lekdetecties en helpt je graag!

Wil jij onze hulp inschakelen voor een lekdetectie Leidschendam? Wij kunnen alle lekken detecteren en staan voor je klaar! Bel gerust naar 070 204 36 14 voor een afspraak met een van onze gecertificeerde loodgieters.

Lekdetectie Leidschendam

LEKKAGE OPSPOREN MET BEHULP VAN LEKDETECTIE IN LEIDSCHENDAM

Een lekkage kan veel schade aanrichten in je woning. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen als je ziet dat je een lekkage hebt. Helaas is de bron van de lekkage niet altijd goed zichtbaar met het blote oog. Er kan bijvoorbeeld een waterleiding springen in de muur. In dat geval is het een stuk moeilijker om de bron van de lekkage op te sporen.

Veel mensen weten niet dat het mogelijk is om een lekdetectie uit te voeren en besluiten direct over te gaan tot het openbreken van de muur of plafond. Dit is dus helemaal niet noodzakelijk. Hierdoor wordt alleen maar onnodig schade aangericht.

Met een lekdetectie kan een lek eenvoudig worden opgespoord. De hak- en breekwerkzaamheden worden hierdoor beperkt tot een klein gedeelte van de muur of plafond. Vervolgens wordt het lek gedicht en de muur/plafond weer gerepareerd.

Wil jij een lekdetectie in Leidschendam uit laten voeren? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf via 070 204 36 14.
 

WAT IS LEKDETECTIE?

Bij lekdetectie gebruiken wij apparatuur om een lekkage op te sporen. Deze methode passen we toe wanneer je te maken hebt met een zogenaamde onzichtbare lekkage. Dit zijn dus lekkages waarvan je de bron niet met het blote oog kan zien.
Onze loodgieter gebruikt speciaal apparatuur om lekdetectie in Leidschendam uit te voeren. Deze apparatuur is uitgerust met een infrarood warmtecamera. Hierdoor kan de bron van de lekkage binnen de no-time worden opgespoord. Op deze manier is een lekkage gemakkelijk en bijzonder snel te vinden.

Het maakt niet uit waar de bron van het lek zit, de vakmannen van Loodgieter Leidschendam kunnen je helpen. Bel gerust naar 070 204 36 14 om jouw lekkage te bespreken en een afspraak te maken.
 

WAAR WORDT LEKDETECTIE TOEGEPAST?

Heb je een lekkage waarvan je de bron niet kan vinden? Dan is lekdetectie een oplossing. Het voordeel van een lekdetectie is dat het bijna overal kan worden toegepast. Lekkages kunnen immers ook overal optreden waar leidingen lopen om gassen en vloeistoffen te transporteren.
Een lekkage komt het meest voor in de badkamer, keuken, dak, en kelder. Hier lopen veel leidingen die na verloop van tijd kunnen gaan lekken door ouderdom of door corrosie. Het maakt onze loodgieters niet uit waar de lekkage zit, wij helpenjegraag.

Het apparaat dat onze loodgieter gebruikt bij lekdetectie in Leidschendam spoort de bron van het lek in elke ruimte op. Middels de infrarood warmtecamera controleren wij alle leidingen op temperatuur. Wanneer het apparaat een temperatuurverschil waarneemt duidt dat op de bron van de lekkage.

Heb jij een lekkage? En is het onduidelijk waar de bron van het lek zit? Maak dan gerust een afspraak met een van onze loodgieters via 070 204 36 14.
 

LEKDETECTIE LEIDSCHENDAM VOORKOMT ONNODIGE SCHADE

Middels een lekdetectie in Leidschendam is het niet langer noodzakelijk om muren of vloeren open te breken. Dit bespaart een hoop tijd, geld en energie. Middels de lekdetectie wordt de bron nauwkeurig opgespoord, waardoor er slechts een kleine ingreep noodzakelijk is om de lekkage te dichten. Na het dichten van het lek hoeft er maar een klein gedeelte hersteld te worden.
Wil jij onnodige schade en kosten voorkomen? Bel dan gerust voor een afspraak met Loodgieter Leidschendam naar 070 204 36 14. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe om de bron van het lek op te sporen.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

070 204 36 14

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Leidschendam

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

LEIDSCHENDAM